Paluu pääsivulle

 

HEVOSLEHDON RATSASTUSTALLIN HEVOSET

 

 

Tamma PATTY

”TYTTI”

Rotu: Puoliverinen

Syntynyt 1990

Säkäkorkeus n. 150 cm, väri punaruunikko. 

Omistaja: Jaana Kasurinen

 

Tytti on se ratsu, jonka selkään voi huoletta päästää arimmankin ratsastajan alun.  Nyt on ikää jo sen verran, että toimii vain ihan aloittelijoiden ratsuna. Tämä herkkä tamma ei juuri turhia säiky, mutta kuuntelee ratsastajaa herkällä korvalla.  Tällaista hevosta ei montaa elämän aikana tule vastaan  Kuvaus: Description: Description: C:\Users\jkasurinen\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\EDJMIYRK\SuitHearts.svg[1].png

 

 Ruuna BARBARIS

”PASI”

Rotu: Budyonny

Syntynyt 1994

Väri rautias

Omistaja: Jaana Kasurinen

 

Pasi on ihanan kevyt ja herkkä ratsastaa sekä hellyttävä luonteeltaan.  Kaikkein rohkein tämä pikku ruuna ei ole, vaan välillä saattaa nähdä ja kuulla mörköjä ympärillään. Mutta tähän hevoseen ei voi olla rakastumatta, ja rehdin ratsastajan alla taipuu vaikka millaisiin suorituksiin. 

 

 

Ruuna  ECCER

”ESKO”

Rotu: Risteytysponi

Syntynyt 2002, Ruotsi

Säkäkorkeus n. 137 cm, väri valkoinen

Omistaja: Sonja Tasala

 

Esko on hyvin ulospäin suuntautunut poni, joka sanoo ihmisillekin päivää ja odottaa vastausta. Tämä poni on hyvin vahvaluontoinen ja saattaa komennella muita aika kipakastikin, mutta ratsastaessa tosi kiva. Esko on Sonjan oma poni, mutta tekee nykyään tuntitöitä.

 

 

Tamma FURLAWELL

”LISSU”

Rotu: Oldenburg

Syntynyt 2002, Saksa

Isä: Farewell I

Emä: Furlanda

Emänisä: Landadel

Säkäkorkeus n. 165 cm, väri Rautias

Omistaja: Jaana Kasurinen

 

Lissu ostettiin lyhyen videon perusteella Ruotsista.  Niiden perusteellakin näki, että tässä on hevosmaailman ”mersu”.  Eikä ole tarvinnut pettyä.  Lissu on ollut ison osan elämästään siitostammana, joten koulutustaso ei ole kovin korkea.  Mutta kun sitä on hieman treenannut, niin huomaa kuinka hyvä rakenne helpottaa eri koululiikkeiden tekemistä.  Pääsääntöisesti Lissu on Jaanan treenikaveri, mutta on tarvittaessa tunneillakin käytössä.  Luonteeltaan tämä tamma on myös ”suuri” hevonen, huolehtii kaikista tallikavereistaan äidinvaistoillaan.

 

Ruuna REFLEKSS

REX”

Rotu: Puoliveri

Syntynyt 2008  Latvia

Säkäkorkeus n. 152 cm, väri punarautias

Omistaja: Sonja Tasala

 

Rex on ostettu Sonjalle seuraavaksi ratsuksi, kun Esko alkaa käymään pieneksi.  Mukavan ja herkän hevosen kanssa on palkitsevaa työskennellä, ja kisoissa tämä pari on saanutkin monta onnistumista esteillä ja kenttäratsastuksessa. Tunneillakin Rex välillä käy koulimassa ratsastajia.

 

Ruuna LORD AMADEUS

”AMA”

Rotu: Welshponi

Syntynyt 1997, Ruotsi

Säkäkorkeus n. 135 cm, väri kimo

Omistaja: Jaana Kasurinen

 

Amadeus tuli meille Kalixin ratsastuskoululta Keken manttelin perijäksi.  Hvyin kaikki on mennytkin, Amadeus on suuri suosikki.  Ihan yhtä tempperamenttinen Amadeus ei ole ratsastaa kuin Keke, ja tuntiponille tyypillisesti osaa säästellä itseään. 

 

Tamma LEGENDA

”LENA”

Rotu: Puoliveri

Syntynyt 2014, Latvia

Säkäkorkeus n. 167 cm, väri ruunikko

Omistaja: Jaana Kasurinen

 

Lena tuli vaihdossa Ameliaan, ensisijaisesti Jaanan ratsuksi.  Sonja on käynyt jo kilpailemassa Lenan kanssa ja tunneillakin Lena pystyy menemään edistyneimmillä ratsastajilla.